Σοτάρεις σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά τον κιμά με το ελαιόλαδο και το μείγμα μπαχαρικών. Η ποσότητα του κάθε μπαχαρικού εξαρτάται από τις προτιμήσεις σου και, αν κάποιο δε σου αρέσει, μπορείς να το παραλείψεις. Προσθέτεις το κρεμμύδι και το σκόρδο, και συνεχίζεις το σοτάρισμα, μέχρι να εξατμιστούν τα υγρά.
Σβήνεις με την μπίρα, και, αφού εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτεις τη μουστάρδα, τον πελτέ, τη φρέσκια ντομάτα και 2 κούπες νερό ζεστό. Σκεπάζεις με το καπάκι και χαμηλώνεις τη θερμοκρασία. Σιγοβράζεις το φαγητό, μέχρι να πιει τα υγρά του, περίπου 45 λεπτά.
Προσθέτεις στον κιμά μερικές σταγόνες ταμπάσκο, αναλόγως πόσο καυτερό θέλεις το φαγητό σου, τα φασόλια, αφού τα έχεις ξεπλύνει, και το καλαμπόκι. Κλείνεις το καπάκι και αφήνεις στην άκρη.
Αλείφεις τις τορτίγιες με ελαιόλαδο όπου έχεις ανακατέψει λίγο αλάτι και αποξηραμένο κόλιανδρο, και τις κόβεις σε τρίγωνα. Τις βάζεις σε ένα ταψί με λαδόκολλα και τις ψήνεις στον φούρνο στους 180°C για λίγα λεπτά να ξεροψηθούν.
Ανακατεύεις το γιαούρτι με τον χυμό και το ξύσμα λάιμ.
Σερβίρεις σε ατομικά μπολ με ψιλοκομμένο φρέσκο κόλιανδρο, λίγο γιαούρτι και τις τορτίγιες.