5mlσιρόπι ζάχαρηςσε αναλογία 1 μέρος ζάχαρης, 1 μέρος νερού
τριμμένο τζίντζερ.
Εκτέλεση
Ρίχνουμε όλα τα υλικά στο σέικερ. Όσον αφορά στο τζίντζερ, τρίβουμε τόσο, ανάλογα με το πόσο πικάντικο το θέλουμε (7-8 φορές στον τρίφτη ένα μικρό κομμάτι είναι αρκετό), βάζουμε πάγο και χτυπάμε στο σέικερ μέχρι να κρυώσει.
Γεμίζουμε με πάγο το ποτήρι επιλογής μας (προαιρετικά βάζουμε τριμμένο ή σπασμένο πάγο με τον κανονικό) και σουρώνουμε πολύ καλά το περιεχόμενο στο ποτήρι.
Γαρνίρουμε με φέτα ακτινίδιο ή φέτα τζίντζερ ή και τα δύο μαζί και το κοκτέιλ μας είναι έτοιμο!