Ανακατεύουμε καλά τα μπισκότα με τη μαργαρίνη, και απλώνουμε το μείγμα στην ταρτιέρα μας, πιέζοντας καλά στον πάτο και στα τοιχώματα. Βάζουμε στο ψυγείο.
Σε αντικολλητική κατσαρόλα λιώνουμε τις ζάχαρες με το βούτυρο, σε δυνατή θερμοκρασία, ανακατεύοντας συνεχώς. Μόλις λιώσουν οι ζάχαρες, προσθέτουμε το ζαχαρούχο, χαμηλώνοντας τη θερμοκρασία στο 5.
Συνεχίζουμε το ανακάτεμα, μέχρι να αποκτήσουμε μία ρευστή καραμέλα (με ωραίο χρυσό ξανθό χρώμα), περίπου 15 λεπτά στο σύνολο.
Το μείγμα θα πήξει κι άλλο, καθώς κρυώνει.
(Αν είναι εξαρχής αρκετά πηχτό, προσθέτουμε 2-3 κουταλιές γάλα εβαπορέ, αφού αφαιρέσουμε από τη φωτιά).
Χωρίζουμε την καραμέλα σε δύο μπολ και προσθέτουμε στο ένα τα 50 γρ. λιωμένης κουβερτούρας και ανακατεύουμε.