Ξεκινάμε με το ζυμάρι. Πρέπει να είναι μαλακό, κι όχι όπως για να ανοίξουμε φύλλο.
Το ανοίγεις με το χέρι σε ένα λαδωμένο ταψί ή δύο μικρότερες ταρτιέρες.
Τρίβεις τη φέτα και το ανθότυρο με το πιρούνι, κι ανακατεύεις με τα αυγά, το πιπέρι και το μοσχοκάρυδο. Βάζεις το μείγμα πάνω στη ζύμη, και, αν θέλεις, πασπαλίζεις και με ελάχιστο τριμμένο ρεγκάτο.
Ψήνεις 25 - 30 λεπτά στους 180 βαθμούς.
Μόλις πάρει χρωματάκι, τη βγάζουμε.
Notes
Τρώγεται και κρύα, αν προλάβει να κρυώσει.Καλή σας απόλαυση!