Το πιο εύκολο cheesecake
Print Pin
Το πιο εύκολο cheesecake που θα λατρέψεις! Ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα χειροποίητο γλυκό του κουταλιού, θα γίνει το αγαπημένο σου, ελαφρύ, επιδόρπιο!
Πιάτο Breakfast, Dessert, Snack
Λέξεις-κλειδιά cheesecake, βύσσινο, γλυκο, κεράσι
Χρόνος Μαγειρέματος 20 λεπτά
Μερίδες 8
Συγγραφέας Μαίρη Τρακάδα

Συστατικά

  • 4 αυγά
  • 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
  • 100 γραμμάρια ανθότυρο
  • 2 μεγάλες κουταλιές μέλι
  • 1 μεγάλη κουταλιά κορν φλάουρ

Εκτέλεση

  • Άναψε τον φούρνο στους 180°C.
  • Χτύπησε τα αβγά λίγο περισσότερο από όσο τα χτυπάς για ομελέτα. Ρίξε μέσα το στραγγιστό γιαούρτι, το ανθότυρο, το μέλι και το κορν φλάουρ.
  • Ρίξε το υγρό αυτό μείγμα σε αντικολλητικό ταψάκι, και βαλ' το στον φούρνο. Ψήνεις για 20' και έτοιμο!
  • Αν έχεις γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή κεράσι του ταιριάζει απόλυτα!