Σε μπεν μάρι ανακατεύουμε τα αβγά με τη ζάχαρη, μέχρι να φουσκώσουν, να ασπρίσουν και να δέσουν (παστερίωση).
Βγάζουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε τη λιωμένη κουβερτούρα με το βούτυρο και το λικέρ.
Σε ένα μπολ θρυμματίζουμε σε μεγάλα ακανόνιστα κομμάτια όλα τα μπισκότα, προσθέτουμε τους ξηρούς καρπούς, και ανακατεύουμε με το μείγμα αβγών -σοκολάτας.
Ντύνουμε το εσωτερικό μίας μεταλλικής φόρμας με μεμβράνη, ρίχνουμε το μείγμα μέσα και το βάζουμε στο ψυγείο για μία νύχτα.