«Δεν είμαι ντίβα», τονίζει η Σίρλεϊ ΜακΛέιν αποκαλύπτοντας το μυστικό της μεγάλης διάρκειας της καριέρας της
Η Σίρλεϊ ΜακΛέιν αποκάλυψε το μυστικό της μακρόχρονης καριέρας της σε, εφ’ όλης της ύλης, συνέντευξη στο «Variety».
Η καριέρα οκτώ δεκαετιών, από τη δεκαετία του 1950 έως το 2020, είναι σίγουρα σπάνιο φαινόμενο στο Χόλιγουντ, και η 86χρονη θρύλος του κινηματογράφου την απέδωσε στη συμπεριφορά της: «Παρόλο που λέω την αλήθεια στους ανθρώπους, δεν είμαι ντίβα».
«Αυτό προέρχεται από τα μαθήματα μπαλέτου που παρακολουθούσα από τριών ετών. Πρέπει να πηγαίνω πίσω και να κάνω μία σκληρή, ειλικρινή δουλειά, με λίγη τέχνη, αν μπορώ να την επιστρατεύω και να επανέρχομαι», συνέχισε.
«Έμεινα, επίσης, στην κινηματογραφική βιομηχανία και δε σκέφτηκα ποτέ να σταματήσω, γιατί ήθελα να πληρώνω αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψω», πρόσθεσε η βραβευμένη, με Όσκαρ, ηθοποιός. «Δεν κοινωνικοποίησα το στιλ του Χόλιγουντ. Προτιμούσα να ταξιδέψω σε μια χώρα στην οποία δεν είχα πάει. Έτσι, όταν σκέφτομαι τη ζωή μου, δεν είμαι σίγουρη ότι δεν έβαλα τα ταξίδια λίγο πιο πάνω από τη show business», τόνισε.
Η αμερικανίδα ηθοποιός αποκάλυψε, επίσης, πώς ήταν η συνεργασία με τον Άλφρεντ Χίτσκοκ στην πρώτη της ταινία, «The Trouble with Harry», όταν ήταν, μόλις, 18 ετών.
«Είχα πάντα τη συμπεριφορά της μπαλαρίνας. Είναι ο σκηνοθέτης. Είναι το αφεντικό. Αυτό έμαθα από τα τρία μου, παρόλο που είχα μάθει να διατυπώνω κάθε ένσταση που είχα σε ό, τι συνέβαινε », εξήγησε.
Σύμφωνα με την ηθοποιό, ο Χίτσκοκ τη συμπάθησε. «Δεν έτρωγε γεύμα χωρίς εμένα» αποκάλυψε. «Πήρα 25 κιλά σε αυτήν την ταινία… Συζητούσαμε, μου έλεγε ιστορίες και γινόταν πολύ, εκλεπτυσμένα, κυνικός. Και το θεωρούσα αστείο, και χαιρόταν που το καταλάβαινα.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διάβασε επίσης: Η Άσλι Παρκ μιλάει για την περιπέτειά της με τον καρκίνο
Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

















