Ξεκινά από την Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα «Σχολές Γονέων», που υλοποιεί η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Θεσσαλονίκης, με σκοπό την ενημέρωση των νέων γονιών με μικρά παιδιά για θέματα που αφορούν στη διαπαιδαγώγησή τους, σύμφωνα με τις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθόδους και τις αρχές συμβουλευτικής.

Ο συντονισμός της ομάδας γίνεται από ψυχολόγο του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Ισότητας των Φύλων του δήμου Θεσσαλονίκης. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όλους τους γονείς κατοίκους του κεντρικού δήμου με παιδιά προσχολικής και σχολικής ηλικίας μέχρι 12 ετών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 10 δίωρες ομαδικές συναντήσεις γονέων που θα πραγματοποιούνται στον χώρο του Ειδικού Ψυχαγωγικού Κέντρου, Γρ. Ξενοπούλου 8, κάθε Τετάρτη, από 17:00 έως 19:00. Η συμμετοχή είναι δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι γονείς θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση συμμετοχής, ενώ για περισσότερες πληροφορίες μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο: 2313 318.938 (8:00-14:00)

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε επίσης: Γονείς «ελέφαντες» ή γονείς «τίγρεις»: ποιος τύπος γονέα είσαι;

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.