Διαδικτυακά σεμινάρια συμβουλευτικής σε θέματα πρόληψης υγείας όλων των ηλικιών θα πραγματοποιηθούν μέσα στον Δεκέμβριο στο πλαίσιο της εκστρατείας ευαισθητοποίησης «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την Υγεία» που εντάσσεται το έργο «HEALTH CARE CENTER» του προγράμματος εδαφικής συνεργασίας «Interreg Ελλάδα-Βουλγαρία 2014-2020».

Το μήνυμα «ΣΥΝ(+)ΚΙΝΟΥΜΑΣΤΕ για την Υγεία» στέλνεται από τον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης (ΟΚΠΑΧ) του δήμου Χαλκηδόνος και από την Υπηρεσία Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Αθλητισμού και Παιδείας του δήμου Λαγκαδά, σε συνεργασία με το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» της Θεσσαλονίκης.

Στόχος είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών και των δύο δήμων, Χαλκηδόνος και Λαγκαδά, σε θέματα πρόληψης, αλλά και παρεχόμενων υπηρεσιών πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Στο πλαίσιο των σεμιναρίων θα δοθούν χρήσιμες συμβουλές στους δημότες για θέματα υγείας, εστιάζοντας στους τρόπους πρόληψης και αντιμετώπισης διαφόρων παθήσεων και κινδύνων που χαρακτηρίζουν τη σύγχρονη εποχή και αφορούν όλες τις ηλικίες.

Τα δύο πρώτα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στις 10 και 15 Δεκεμβρίου, παρέχονται δωρεάν και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τα παρακολουθήσουν διαδικτυακά μέσω της πλατφόρμας «webex» και με ώρα έναρξης στις 6 το απόγευμα.

Το link για την Πέμπτη 10/12 θα το δείτε  ΕΔΩ

Το link για την Τρίτη 15/12 θα το δείτε  ΕΔΩ

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε επίσης: Η μάσκα δεν αποτελεί μόνο μέσον προστασίας της υγείας, αλλά και αντικείμενο πολιτισμού

Το δίλημμα των επιστημόνων: Μήπως πρέπει να είναι μικρότερης διάρκειας η καραντίνα;

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.