Στην οικογένεια της Καρολάιν η επιμέλεια της μικρής Λυδίας- Αφαιρείται, προσωρινά, από τον 33χρονο η γονική μέριμνα του παιδιού

Αφαιρείται, προσωρινά, η γονική μέριμνα της μικρής Λυδίας από τον πατέρα της και, καθ΄ ομολογίαν, δολοφόνο της μητέρας της Καρολάιν, και η επιμέλεια της ανήλικης ανατέθηκε, προσωρινά, στην οικογένεια του θύματος. Αυτό αποφάσισε σήμερα η Εισαγγελία Ανηλίκων Αθήνας, έχοντας ως γνώμονα την ομαλή σωματική και ψυχική διάπλαση του παιδιού.

Η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, βάσει της εισαγγελικής διάταξης, θα έχει τη δυνατότητα να βλέπει το μωρό 5 ημέρες τον μήνα, 10 το πρωί με 2 το μεσημέρι, στην Αλόννησο και μόνο.

Έτσι, αποφασίστηκε να διαβιβαστεί ο φάκελος στην Εισαγγελία Βόλου, η οποία θα παρακολουθεί την άσκηση της καλής επιμέλειας στην, ενός έτους, Λυδία.

Και οι δύο πλευρές μπορούν να προσφύγουν κατά της διάταξης εντός 30 ημερών, ενώ και η εισαγγελική Αρχή είναι υποχρεωμένη μέσα στο ίδιο διάστημα να εισαγάγει την υπόθεση στο δικαστήριο, το οποίο, σε εύλογο χρονικό διάστημα, θα κρίνει, οριστικά, το θέμα της επιμέλειας του μωρού.

AΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε επίσης:

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.