Αρχική Editorials Όροι Διαγωνισμού Instagram – Run Together

Όροι Διαγωνισμού Instagram – Run Together

0

1. Διοργάνωση
Η ιστοσελίδα με την επωνυμία “ www.missormadam.gr” διοργανώνει σε συνεργασία με την εταιρεία “Run Together”, την παρούσα προωθητική ενέργεια στο Instagram.

2. Δικαίωμα συμμετοχής
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν όλοι οι χρήστες του Instagram που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους, είναι ικανοί για δικαιοπραξία και διαμένουν νόμιμα στην Ελλάδα. Σε περίπτωση χρήσης λογαριασμών που δεν αντιστοιχούν σε πραγματικά φυσικά πρόσωπα, η σχετική συμμετοχή δύναται να ακυρωθεί. Η ακύρωση μπορεί να γίνει σε οποιαδήποτε φάση του Διαγωνισμού, ακόμα και κατά το στάδιο της παράδοσης του Δώρου (όπως αυτό κατωτέρω ορίζεται). Προκειμένου να συμμετάσχουν, οι χρήστες θα πρέπει να ακολουθούν τη σελίδα της Miss Or Madam στο Instagram και να κάνουν σχόλιο στη σχετική ανάρτηση του διαγωνισμού, πάντα σύμφωνα με τις οδηγίες της ανάρτησης. Με τη συμμετοχή στο Διαγωνισμό, ο χρήστης θα συμπεριλαμβάνεται αυτομάτως στην κλήρωση για την ανάδειξη των νικητών που θα γίνει στις 01 Μαρτίου 2020.

3. Έναρξη – Λήξη
Ο διαγωνισμός θα ξεκινήσει την Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020 στις 12:00 και θα ολοκληρωθεί το Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020, στις 00:00 ώρα Ελλάδας. Έγκυρες θεωρούνται οι συμμετοχές που υποβάλλονται εντός των ανωτέρω χρονικών ορίων του Διαγωνισμού.

4. Κλήρωση – Δώρα
Την Κυριακή 01 Μαρτίου 2020 θα πραγματοποιηθεί η ηλεκτρονική κλήρωση για την απονομή των Δώρων με βάση το σύνολο των έγκυρων συμμετοχών με τρόπο που θα εξασφαλίζει το τυχαίο της επιλογής. Από την κλήρωση θα αναδειχθεί ένας (1) τυχερός νικητής και πέντε (5) αναπληρωματικοί. Ο νικητής θα κερδίζει 1 διπλή συμμετοχή για το RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY για το 2020 που θα διεξαχθεί για 2η συνεχή χρονιά στη Θεσσαλονίκη, μέσα στη ΔΕΘ, την Κυριακή 8 Μαρτίου. Η παραλαβή του πακέτου μπορεί να γίνει μόνο από το κατάστημα Saucony Store, (Μητροπόλεως 107, Θεσσαλονίκη 546 22 ) τις ημερομηνίες:
 10:30 έως 20:00 Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2020
 10:30 έως 17:00 Σάββατο, 7 Μαρτίου 2020
Το δώρο δεν αντικαθίστανται με μετρητά ούτε με άλλα προϊόντα.

5. Ενημέρωση Νικητή
Μετά την ολοκλήρωση της, οι νικητές θα ενημερωθούν για το αποτέλεσμα της κλήρωσης, μέσω ανάρτησης στο Instagram, στη σελίδα της «Miss Or Madam» και μέσω προσωπικού μηνύματος στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram.

6. Παράδοση Δώρου
Αν οποιοσδήποτε νικητής δεν επικοινωνήσει με την Διοργανώτρια Εταιρεία ή αρνηθεί το Δώρο του μετά από διάστημα 24 ωρών από την στιγμή που έχει ειδοποιηθεί μέσω Instagram τότε η Διοργανώτρια Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε υποχρέωση απέναντι στο νικητή και προχωρά στην παράδοση του Δώρου στον αμέσως επόμενο επιλαχόντα.

7. Ακύρωση Συμμετοχής
Οποιοσδήποτε συμμετέχων, ακόμη και ο νικητής, μπορεί να ακυρωθεί σε οποιοδήποτε στάδιο αν συντρέξει έστω και ένας από τους εξής λόγους:
(α) σε περίπτωση που η συμμετοχή του δεν πληροί κάποιον από τους παρόντες όρους,
(β) σε περίπτωση που κάποιο από τα στοιχεία που δήλωσε είναι ψευδές,
(γ) σε περίπτωση που τα στοιχεία του είναι ελλιπή,

8. Συμμετοχή του Χρήστη σε Διαφημιστικά Προγράμματα
Η Διοργανώτρια Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να ανακοινώνει τα ονόματα και να δημοσιεύει φωτογραφίες, ηχητικές παραστάσεις και μαγνητοσκοπήσεις των νικητών στους δικτυακούς της τόπους, σε οποιοδήποτε έντυπό της, καθώς και να προβεί σε διαφημιστική εκμετάλλευση κάθε σχετικού γεγονότος, όπως της αξιοποίησης του Δώρου κλπ. Οι χρήστες με την συμμετοχή τους συναινούν ανεπιφύλακτα στα ανωτέρω χωρίς την καταβολή οποιασδήποτε αμοιβής ή αποζημιώσεως. Άρνηση του νικητή να συμμετάσχει σε σχετικό διαφημιστικό πρόγραμμα ή άλλη ανακοίνωση ή άρνηση να περιληφθεί το όνομά του σε καταχωρήσεις, εφόσον κληθεί για τούτο, δίνει το δικαίωμα στην Διοργανώτρια Εταιρεία να αρνηθεί τη χορήγηση του σχετικού Δώρου, ή να ζητήσει την επιστροφή του.

9. Έγκυρη συμμετοχή
Οποιαδήποτε ενέργεια ή συμπεριφορά κάποιου συμμετέχοντος κριθεί (ακόμη και βάσει ενδείξεων) από την Διοργανώτρια Εταιρεία παράνομη ή καταχρηστική (χωρίς να φέρει αυτή το βάρος της απόδειξης), τότε αυτή θα έχει το δικαίωμα να τον αποκλείσει τελείως από τον Διαγωνισμό.

10. Προσωπικά Δεδομένα
Για την διενέργεια του Διαγωνισμού δεν απαιτείται η συγκέντρωση προσωπικών δεδομένων. Σε κάθε περίπτωση, η συμμετοχή στον Διαγωνισμό συνεπάγεται για τον συμμετέχοντα (α) ανεπιφύλακτη συναίνεση στην χρήση από την Διοργανώτρια Εταιρεία των πληροφοριών που ο συμμετέχων κοινοποιεί στο πλαίσιο του Διαγωνισμού και (β) συναίνεση στην δημοσίευση από την Διοργανώτρια Εταιρεία του ονόματος και επωνύμου των νικητών της κλήρωσης, των δεδομένων που αναφέρονται στον όρο 8, καθώς και της φωτογραφίας του με το Δώρο του. Η Διοργανώτρια Εταιρεία εγγυάται ότι όποιες πληροφορίες συλλέγονται στα πλαίσια του Διαγωνισμού αποθηκεύονται με απόλυτη ασφάλεια, χωρίς κοινοποίηση αυτών σε τρίτους. Ο συμμετέχων μπορεί ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσει την εν λόγω συναίνεσή του δηλώνοντας την επιθυμία του αυτή στην Διοργανώτρια Εταιρεία στα στοιχεία επικοινωνίας που διατίθενται κατωτέρω, παραιτούμενος αντίστοιχα από το δικαίωμα να διεκδικήσει το Δώρο. Εντούτοις, το τελευταίο δικαίωμα ανάκλησης δεν δύναται να ασκηθεί από τον νικητή μετά την παραλαβή του Δώρου.

12. Ανάκληση Προκήρυξης – Τροποποίηση Όρων
Η Διοργανώτρια Εταιρεία δικαιούται κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να ματαιώσει τον Διαγωνισμό ή / και να τροποποιήσει όλους τους παρόντες όρους ή / και να αντικαταστήσει το Δώρο με κάποιο άλλο δώρο ίσης ή μεγαλύτερης αξίας, ενημερώνοντας σχετικά μέσω της προαναφερθείσας σελίδας στο Instagram, με ημερομηνία ισχύος της ανάκλησης / τροποποίησης / αντικατάστασης την ημερομηνία της σχετικής ενημέρωσης.

Για κάθε πληροφορία αναφορικά με τον Διαγωνισμό ή / και τους παρόντες όρους, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Διοργανώτρια Εταιρεία μέσω της διεύθυνσης e-mail info@missormadam.gr

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.