Ο δρόμος για την επιτυχία…

Και εκεί που πιστεύεις ότι δεν αντέχεις άλλο την προσπάθεια, εκεί που νιώθεις κουρασμένος, εκεί που έχεις αρχίσει να εξαντλείσαι και, αυτόματα, να θες να κάνεις ένα βήμα πίσω, εκεί που η αγάπη για αυτό που κάνεις αρχίζει να στερεύει, εκεί που νιώθεις ότι, ίσως, τελειώνουν όλα, εκεί, ακριβώς εκεί, ανοίγει μία μικρή πόρτα.

Αυτή η πόρτα δεν είναι μαγική, δεν άνοιξε τυχαία. Αυτή η πόρτα άνοιξε, γιατί όλο αυτό το διάστημα έκανες πολλή δουλειά. Αυτή η πόρτα είναι το φως της επιτυχίας!

Το φως της επιτυχίας, συνήθως, δεν το βλέπεις εύκολα. Θέλει κόπο, δουλειά, υπομονή, επιμονή, ενέργεια, ομαδικότητα, ιδέες. Το φως της επιτυχίας δεν πάει πουθενά τυχαία. Το φως της επιτυχίας έρχεται για να σου δώσει λάμψη, να σου δώσει, ξανά, ενέργεια, να σου δώσει ακόμα περισσότερη όρεξη, ακόμα περισσότερη υπομονή, ακόμα περισσότερη επιμονή και ανεκτικότητα.

Το φως της επιτυχίας που θα φέρει την ευτυχία να σε πάει ένα βήμα παραπέρα ήρθε επιτέλους. Γιατί σου αξίζει, γιατί έκανες πολλά έως εδώ. Γιατί έδωσες όλο σου τον εαυτό.

Πλέον, το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξεις την πόρτα, να μπεις μέσα και να κάνεις καλά αυτό που έμαθες να κάνεις τόσο καιρό. Να δουλεύεις με υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα και ομαδικότητα.

Τώρα, ο δρόμος σου έχει πολλά φώτα, πιο λαμπερά, πιο φωτεινά. Κάθε φορά που ανοίγεις μία ακόμα πόρτα θα υπάρχει ακόμα περισσότερη ενέργεια, ακόμα περισσότερη αγάπη για αυτό που κάνεις, ακόμα περισσότερη γνώση.

Και θα έρθει και η τελευταία πόρτα που θα σε ανταμείψει για όλο αυτό που έκανες. Ο δρόμος για κάποιους είναι μακρύς, για κάποιους άλλους όχι. Στο τέλος, όμως, πάντα υπάρχει αυτή η πόρτα, πάντα υπάρχει αυτό το φως. Εσύ, το βλέπεις;

Διάβασε επίσης: Ψάχνοντας τη χαρά…

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.