Μήνας Πρόληψης & Ενημέρωσης κατά του Καρκίνου του Μαστού: Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου σε όλες τις γυναίκες από τον Όμιλο Ιατρικού Αθηνών.

Εξετάσεις προληπτικού ελέγχου, σε όλες τις γυναίκες, σε ειδική προνομιακή τιμή προσφέρει ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών, από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, με αφορμή τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος έχει καθιερωθεί από το 1985, ως Μήνας Ενημέρωσης & Ευαισθητοποίησης για τον καρκίνο του μαστού.

Συγκεκριμένα, η προσφορά εξετάσεων προληπτικού ελέγχου περιλαμβάνει:

– Ψηφιακή Μαστογραφία, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 40 ευρώ.

– Ψηφιακή Μαστογραφία και Τεστ ΠΑΠ, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.

– Ψηφιακή μαστογραφία και Υπέρηχο Μαστού, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 55 ευρώ.

Ειδικότερα, στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, προσφέρονται οι ακόλουθες εξετάσεις:

– Ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση (Digital Breast Tomosynthesis), στην ειδική τιμή των 55 ευρώ.

– Ψηφιακή μαστογραφία με τομοσύνθεση (Digital Breast Tomosynthesis), και Υπέρηχο Μαστού, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 65 ευρώ.

– Προληπτική Ταχεία Μαγνητική Μαστογραφία, στην ειδική, μειωμένη τιμή των 75 ευρώ (στην τιμή δεν συμπεριλαμβάνεται το κόστος του φαρμάκου).

Οι ενδιαφερόμενες μπορούν να καλούν και να προγραμματίζουν το ραντεβού τους από τις 7 Οκτωβρίου έως τις 30 Οκτωβρίου, καθημερινά από τις 09.00 έως τις 15.00, στα παρακάτω τηλέφωνα:

– Ιατρικό Κέντρο Αθηνών: τηλ. 210 6862358, 210 6862212

– Ιατρικό Π. Φαλήρου: τηλ. 210 9892120

Αναγνωρίζοντας τον σημαντικό ρόλο της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης παθήσεων, στη βελτίωση της υγείας και της καθημερινότητας του ασθενούς, ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών δημιουργεί ειδικά, οικονομικά πακέτα προληπτικών εξετάσεων που καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα πρόληψης παθήσεων, για όλες τις ηλικίες.

Επιπρόσθετα, σε όλες τις κλινικές του Ομίλου εφαρμόζονται ειδικά μέτρα προφύλαξης κατά της CΟVID-19, βάσει των αυστηρότερων εγκεκριμένων πρωτοκόλλων υγείας για την ασφάλεια των ασθενών, των επισκεπτών και του προσωπικού.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Διάβασε επίσης: 25 Οκτωβρίου: Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου του Μαστού

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.