Νέα χρονιά, νέοι στόχοι! Γι’ αυτό και εμείς σας παρουσιάζουμε 5 ασκήσεις που μπορούν να κάνουν την αλλαγή που επιθυμείτε στο σώμα σας!

Το πιο δύσκολο βήμα για έναν υγιή τρόπο ζωής είναι το πρώτο βήμα. Θέλει πείσμα, αποφασιστικότητα και θέληση. Αν κάνετε το πρώτο βήμα και δείτε τα αρχικά αποτελέσματα, δύσκολο να σταματήσετε!

5 ασκήσεις για να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας

1) Σανίδα
Η σανίδα είναι μία βασική άσκηση που ενισχύει την κοιλιακή περιοχή, τους ώμους, τη ράχη, και βοηθάει στη στάση του σώματός σας. Η σανίδα βοηθάει πολύ στην ενίσχυση και ανάπτυξη των κοιλιακών.

2) Push ups
Τα push ups είναι από τις παλαιότερες αλλά και πιο σημαντικές ασκήσεις. Όταν την εκτελείτε, δουλεύουν πολύ τα χέρια, οι ώμοι, το στήθος, η πλάτη, τα πόδια και οι κοιλιακοί. Τα push ups είναι μία σύνθετη άσκηση που σημαίνει ότι δουλεύετε πολλούς μυς ταυτόχρονα.

5 ασκήσεις για να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας
5 ασκήσεις για να κάνετε τη μεγάλη αλλαγή στο σώμα σας

3) Squat
Τα squat είναι μία ακόμα σύνθετη άσκηση που λειτουργεί αποτελεσματικά σε πολλούς μυς. Είναι μία από τις βασικές ασκήσεις για την ενίσχυση του πυρήνα σας, των ποδιών, των γοφών και της πλάτης σας. Ενισχύουν, επίσης, τις αρθρώσεις σας και βελτιώνουν την ισορροπία σας.

4) Bird dog
Όπως η σανίδα, η bird dog ενισχύει την ισορροπία, γυμνάζει τον πυρήνα αλλά και την πλάτη σας.

5) Γέφυρα γλουτών
Η γέφυρα γλουτών είναι μία άσκηση που γυμνάζει, κυρίως, τους γλουτούς σας. «Πιάνει», ακόμα, στον πυρήνα αλλά και στην πλάτη.

Θυμηθείτε: Ένα υγιές σώμα χρειάζεται υπομονή, επιμονή και σκληρή δουλειά! Ξεκινήστε δοκιμάζοντας αυτές τις ασκήσεις κάθε μέρα για έναν μήνα, βελτιώστε τη διατροφή σας και παρατηρήστε τις αλλαγές στη δύναμή σας αλλά και στο σώμα σας. Σίγουρα θα εκπλαγείτε!

Το μυστικό είναι η συνέπεια!

*Για ελληνικούς υπότιτλους πατήστε στις ρυθμίσεις ⚙ να γίνει αυτόματη μετάφραση – ελληνικά

Διάβασε επίσης: Η σημασία του προγράμματος και του προγραμματισμού στο fitness

Γυμναστική στο σπίτι: έχει αποτελέσματα;

Stay home, stay active

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.