5 χρήσιμα τιπς για να καταφέρετε να ενεργοποιήσετε τον νόμο της έλξης, μέσω της γραφής

Ο νόμος της έλξης είναι πάντα εδώ. Φέρνουμε στη ζωή μας την αντικατόπτριση των σκέψεων και των συναισθημάτων μας. Η δουλειά με τον εαυτό μας και τις σκέψεις μας είναι καθημερινή. Κι, όμως, δευτερόλεπτα μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας για πάντα.

Σήμερα θα μιλήσουμε για τη γραφή, και το πώς, μέσω της γραφής, μπορούμε να πραγματοποιήσουμε όσα θέλουμε, π.χ. απώλεια κιλών, καινούργιο αυτοκίνητο, σύντροφο.

Θα γράψουμε την ιστορία που θέλουμε με τον πιο απλό τρόπο που μπορούμε να φανταστούμε, βήμα βήμα. Θα ξεκινήσουμε βάζοντας πρώτα ως στόχο το πρώτο μικρό πράγμα που θέλουμε να πετύχουμε.

Μόλις αυτό που θέλουμε συμβεί, θα βρούμε τον επόμενο σύνδεσμο της ιστορίας, μέχρι να φτάσουμε στο τέλος της.

Όταν γράφουμε, μιλάμε για την ιστορία σαν να έχει, ΗΔΗ, συμβεί. Εστιάζουμε στο πώς θα νιώθουμε, όταν γίνει πραγματικότητα το όνειρο μας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη γραφή σε καθημερινό επίπεδο, για να δημιουργείτε την ημέρα που θέλετε. Μπορεί να θέλετε να επιτύχετε σε κάτι στη δουλειά σας ή να περάσετε ποιοτικό χρόνο με τα παιδιά σας. Εάν αφιερώσετε λίγο χρόνο στην αρχή της ημέρας για να το γράψετε, το πιο πιθανό είναι πως θα το πραγματοποιήσετε.

Χρησιμοποιήστε λέξεις που ανεβάζουν τα επίπεδα ενέργειάς σας και τα συναισθήματά σας. Όσο πιο καλά νιώθετε τόσο πιο γρήγορα θα γίνουν πραγματικότητα όσα θέλετε.

Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε θετικές, και να απολαύσετε τη διαδικασία αυτή. Αφήστε τις λέξεις να κυλήσουν, και ονειρευτείτε ατελείωτα.

Μπορείτε να γράψετε, είτε το πρωί είτε το βράδυ, απλώς θυμηθείτε να γράψετε όσα θέλετε σαν να υπάρχουν, ήδη, στη ζωή σας. Διαβάστε την ιστορία συχνά και γράψτε όσες πιο πολλές λεπτομέρειες μπορείτε.

Τα 5 τιπς για να ξεκινήσετε να γράφετε, ώστε να ενεργοποιήσετε τον νόμο της έλξης:

  • Έχετε ξεκάθαρη πρόθεση: «Θέλω ένα αυτοκίνητο/ένα σπίτι/μία σχέση».
  • Γράψτε γιατί το θέλετε: «Θέλω ένα νέο σπίτι για να είμαι πιο δημιουργική».
  • Γράψτε πώς θα νιώθετε όταν το έχετε: «Λατρεύω το καινούργιο μου σπίτι. Ξυπνάω άνετη, και με μεγάλη ευχαρίστηση να ξεκινήσω την ημέρα μου. Νιώθω τέλεια περπατώντας στο σπίτι μου. Απολαμβάνω τον καφέ μου στο μπαλκόνι μου. Η ζωή μου είναι φανταστική».
  • Πιστέψτε το. Όσο πιο πολύ το πιστεύετε τόσο πιο γρήγορα θα συμβεί.
  • Νιώστε ευγνωμοσύνη. Είναι πολύ σημαντικό να εκφράσετε την ευγνωμοσύνη σας στο τέλος για αυτό που. ήδη. έχετε. «Σ’ ευχαριστώ για όσα μου έχεις δώσει!»

Απολαύστε το, πιστέψτε το και ονειρευτείτε όσο δεν πάει!

Γράφει η Nasia Ntalla, Life coach GLUK ambassador του Facebook Group Greek Ladies in the UK

Διάβασε επίσης: Για να είσαι ευτυχισμένος πρέπει να γνωρίζεις τις αξίες σου

5 τρόποι για να βελτιώσετε την ψυχική σας υγεία

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.