Θέλετε να μάθετε πώς ερωτευόμαστε; Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα και κρατήστε αυτό που προσέξατε πρώτα!

Κάποιες φορές, αναρωτιόμαστε για το αν στοιχεία της προσωπικότητάς μας στέκονται εμπόδιο στην αλληλεπίδρασή μας με τους άλλους και, κυρίως, με τις σχέσεις μας.

Κάνουμε προσπάθειες για να βελτιώσουμε την εσωστρέφειά μας ή συγκρατούμαστε όταν γινόμαστε πολύ κοινωνικοί, γιατί την πατάμε εύκολα.

Καλλιεργούμε χαρακτηριστικά και κάνουμε μια διαρκή προσπάθεια να ταιριάξουμε σχεδόν με τους πάντες γύρω μας, ή μήπως όχι; Αν θέλετε να μάθετε πώς ακριβώς διαμορφώνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, τότε το παρακάτω ψυχολογικό τεστ, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε.

Κι αυτό γιατί ίσως αποκαλύψει πράγματα που ακόμη αγνοούσατε για τον εαυτό σας. Ίσως, λοιπόν, σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε τα πράγματα και να ανακαλύψετε στοιχεία από το υποσυνείδητό σας που μένουν καλά κρυμμένα.

Κλείστε τα μάτια, πάρτε βαθιά ανάσα, ανοίξτε τα, κοιτάξτε την εικόνα που δημιούργησε ο καλλιτέχνης, Oleg Shuplaik, και κρατήστε αυτό που προσέξατε στα πρώτα 35″.

Αν είδατε πρώτα:

1. Ένα πουλί

Αν αυτό που προσέξατε πρώτα είναι ένα πουλί, αυτό δείχνει ότι ερωτεύεστε δίνοντας τα πάντα από την αρχή και θέλετε πάντα να φροντίζετε το άτομο που έχετε δίπλα σας. Του δίνεστε ολοκληρωτικά και ανιδιοτελώς χωρίς να σας ενδιαφέρει αν όλο αυτό που προσφέρετε σας επιστραφεί. Σας αρκεί να βλέπετε τον σύντροφό σας ικανοποιημένο, παραμερίζοντας, ωστόσο, πολλές φορές, τις δικές σας ανάγκες για να εκπληρώνετε κάθε δική του.

2. Έναν άνδρα

Αν πρώτα παρατηρήσατε μία ανδρική φιγούρα, αυτό σημαίνει πως δεν έχετε αφήσει το παρελθόν πίσω σας 100% όταν ο έρωτας σάς χτυπά (ξανά) την πόρτα. Ένα μέρος του εαυτού σας ζει ακόμη και αναβιώνει μια πρότερη συναισθηματική κατάσταση, και αυτό σας εμποδίζει από το να αφεθείτε και να απολαύσετε νέες εμπειρίες και κεφάλαια στα συναισθηματικά σας.

3. Μία γοργόνα

Αν πρώτα είδατε μία γοργόνα, αυτό δείχνει πως πιστεύετε πως πάντα υπάρχει κάποιος καλύτερος σύντροφος για εσάς με αποτέλεσμα να μη δίνεστε ολοκληρωτικά σε αυτό που ζείτε τώρα. Υπεραναλύετε καταστάσεις και περνάτε από πολλές δοκιμασίες το πρόσωπο που πρόκειται να κατακτήσει την καρδιά σας, για να βεβαιωθείτε από την αρχή ότι είναι το ιδανικό για σας.

4. Κοχύλια

Αν πρώτα είδατε δύο κοχύλια, τότε ερωτεύεστε με γνώμονα το οικονομικό κριτήριο, αφού σας αρέσει να ζείτε μία πολυτελή ζωή. Αν ο σύντροφός σας δεν μπορεί να σας δώσει όσα ονειρεύεστε, τότε δύσκολα θα του δώσετε δεύτερη ευκαιρία. Εκτός και αν κεραυνοβοληθείτε τόσο από την αρχή που δεν μπορείτε να του αντισταθείτε.

in.gr

Διάβασε επίσης: Έρωτας με την πρώτη ματιά: τι προκαλεί το «κλικ»

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.