Υπάρχουν πολλά τρόφιμα που αποθηκεύετε λάθος και δεν πάει καν το μυαλό σας. Όμως, είναι γεγονός ότι το 40% των τροφίμων που αγοράζετε καταλήγει στα σκουπίδια. Μένετε έκπληκτες;

Ο ένοχος είναι η ακατάλληλη αποθήκευση!

Έχουμε συνηθίσει να αποθηκεύουμε τα πάντα στα ψυγεία μας όπως: φρούτα, λαχανικά, γλυκά, ψωμιά. Μερικοί άνθρωποι διατηρούν σάλτσες και κονσέρβες στα ψυγεία τους, για κάθε περίπτωση. Αλλά συχνά, ενώ η αποθήκευση τροφίμων παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους, μπορεί, στην πραγματικότητα, να είναι επιβλαβής για τα προϊόντα.

Γνωρίζατε, για παράδειγμα, ότι οι ντομάτες γίνονται ακόμα πιο αρωματικές αν τις διατηρήσετε σε θερμοκρασία δωματίου; Ή ότι το κρεμμύδι και το σκόρδο προτιμούν, επίσης, θερμότερες θερμοκρασίες; Όμως, φοβούνται το φως και δεν θα ήθελαν να διατηρηθούν σε μια ηλιόλουστη κουζίνα.

Δείτε στο βίντεο ποιες είναι οι κατάλληλες συνθήκες για ορισμένα προϊόντα και εξοικονομήστε χρήματα!

30 τρόφιμα που αποθηκεύετε λάθος

Διάβασε επίσης: Πόσο υγιείς είστε; Το τεστ θα το δείξει

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.