Αρχική Συνταγές Ζελέ μωσαϊκό

Ζελέ μωσαϊκό

0

 

Το ζελέ μωσαϊκό είναι ένα ελαφρύ, παιχνιδιάρικο γλυκό, με 4 χρώματα που μπορεί και εντυπωσιάζει ευχάριστα τους αγαπημένους σας, γευστικά αλλά και οπτικά!
Πιάτο Dessert
Λέξεις-κλειδιά light συνταγή, ζελέ, μωσαικό
Συγγραφέας Μαίρη Τρακάδα

Συστατικά

  • 4 φακελάκια φρουί ζελέ διαφορετικών γεύσεων και χρωμάτων παράδειγμα: κεράσι, μπανάνα, πράσινο τσάι και αλόη, πορτοκάλι,
  • 4 ποτήρια ζεστό νερό,
  • 3 ποτήρια κρύο νερό,
  • 1 ποτήρι κρύο γάλα.

Εκτέλεση

  • Παρασκευάζεις τα 3 φακελάκια ζελέ, σύμφωνα με τις οδηγίες που γράφει η συσκευασία, και τα τοποθετείς σε 3 διαφορετικά ορθογώνια σκεύη, έτσι ώστε, όταν πήξουν, να μπορείς να τα κόψεις σε κυβάκια.
  • Στο τέταρτο φακελάκι ζελέ (το πιο ανοιχτόχρωμο) αντικαθιστάς το κρύο νερό με γάλα. Αφήνεις να κρυώσει, εντελώς, χωρίς, όμως, να πήξει.
  • Βάζεις τα πολύχρωμα κυβάκια σε μία φόρμα, και περιχύνεις με το ζελέ που έχεις φτιάξει με το γάλα. Αφήνεις να πήξει, κι αυτό, και σερβίρεις σε κομμάτια.
  • Αν δε βρείς διαφορετικά χρώματα φρουί ζελέ μπορείς να επιλέξεις κεράσι και μπανάνα, και με λίγες σταγόνες χρώμα ζαχαροπλαστικής να δημιουργήσεις το πράσινο και το πορτοκαλί.

Notes

Καλή σας απόλαυση!

Διάβασε επίσης: Πανεύκολη πανακότα με σως μανταρινιού

Lemon Pie : Η γνωστή τάρτα λεμονιού

Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.