Αρχική Συνεργάτες Νέλλη Φλωρεντίν

  Νέλλη Φλωρεντίν

  0

  Είμαι συμβουλευτική ψυχολόγος και συστημική-οικογενειακή ψυχοθεραπεύτρια και εργάζομαι στη Θεσσαλονίκη. Αφού ολοκλήρωσα τις προπτυχιακές σπουδές μου στο Τμήμα Ψυχολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, απέκτησα την ειδίκευσή μου στη συμβουλευτική ψυχολογία στο Columbia University της Νέας Υόρκης. Στην Ελλάδα, συνέχισα, περαιτέρω, την ειδίκευσή μου και ολοκλήρωσα τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα στη συστημική θεραπεία στο Ινστιτούτο Συστημικής Σκέψης και Ψυχοθεραπείας.

  Στη Νέα Υόρκη απέκτησα κλινική εμπειρία σε διάφορα κέντρα ψυχολογικής υποστήριξης, όπου παρείχα ατομική και ομαδική συμβουλευτική σε παιδιά και εφήβους με μαθησιακές και συναισθηματικές δυσκολίες, και στις οικογένειές τους. Επιπλέον, εκπαιδεύτηκα σε ειδικό υποστηρικτικό μοντέλο και εργάστηκα, εθελοντικά, σε γραμμή διαχείρισης κρίσεων και πρόληψης αυτοκτονιών.

  Στην Ελλάδα έχω πολυετή εμπειρία στον χώρο της ειδικής αγωγής και στις συμβουλευτικές υπηρεσίες σε παιδιά, εφήβους και οικογένειες. Επιπλέον, έχω διδάξει μαθήματα ψυχολογίας και ειδικής αγωγής σε διάφορα εκπαιδευτικά πλαίσια, ενώ, τώρα, συνεργάζομαι με γνωστό ιδιωτικό κολλέγιο, όπου προσφέρω συμβουλευτικές υπηρεσίες στους σπουδαστές.

  Στο ιδιωτικό μου γραφείο παρέχω ψυχοθεραπευτικές υπηρεσίες σε ενήλικες και οικογένειες καθώς και ψυχολογική υποστήριξη και συμβουλευτική σε παιδιά, εφήβους και γονείς. Μέσα από τη δουλειά μου, προσπαθώ να υποστηρίξω όσους εκφράζουν επιθυμία και επιδεικνύουν τόλμη να αρχίσουν αυτό το δύσκολο αλλά πολύτιμο ταξίδι αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης!

  Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.