Αρχική Συνεργάτες Χριστίνα Μαυροπαίδη

  Χριστίνα Μαυροπαίδη

  0

  Είμαι αρχιτέκτων και εικαστικός. Σπούδασα αρχιτεκτονική στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, σχεδιαστής μέσω συστημάτων Η/Υ, όπως και τεχνικός διακόσμησης σε δημόσια ΙΕΚ.

  Έχω ασχοληθεί με τη μελέτη, την επίβλεψη και την κατασκευή ιδιωτικών έργων. Το 2007 στα ενδιαφέροντά μου προστέθηκε η φωτογραφία, και από το 2015 ασχολούμαι, πιο ενεργά, και με τον τομέα της τέχνης.

  Η δουλειά μου επηρεάζεται από ερεθίσματα της καθημερινότητας, μέσα από μία ανθρωποκεντρική και χωροταξική παρατήρηση. Με ενδιαφέρει το αρχιτεκτονικό μου έργο να καλύπτει τις προσωπικές ανάγκες του ατόμου και να το βοηθάει να διαφοροποιείται από το σύνολο.

  Ως εικαστικός προσπαθώ να αποδώσω την προσωπική μου αίσθηση, όσον αφορά στις “κοινωνικές στιγμές” του ανθρώπου μέσα στον χώρο, σε όλα τα επίπεδα. Μέσω της τέχνης του σχεδιασμού, της ζωγραφικής και της φωτογραφίας μού δίνεται η δυνατότητα να απομονώσω αυτές τις δράσεις του, να τις σχολιάσω και να τις οραματιστώ σε ένα άλλο επίπεδο. Θέλω, λοιπόν, το έργο μου, ως εικαστικός, να μην αποτελεί μία απλή καταγραφή της πραγματικότητας, αλλά και της ουσίας, πέραν του ορατού.

  Παρουσιάζω το έργο μου και αρθογραφώ μέσω της ιστοσελίδας μου ADDMYVIEW (www.addmyview.com)
  Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6972 427721

  Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.