Αρχική Συνεργάτες Αθανασιάδης Δαμιανός

  Αθανασιάδης Δαμιανός

  0

  Είμαι πιστοποιημένος personal trainer από το Αμερικάνικο Κολλέγιο Αθλητιατρικής (ACSM). Έχω εργαστεί ως fitness instructor και fitness manager σε γνωστά γυμναστήρια της Θεσσαλονίκης. Από μικρή ηλικία ο αθλητισμός ήταν κάτι έμφυτο για εμένα. Αποφοιτώντας με υποτροφία από τη σχολή προπονητών της NAF (North Academyof Fitness) το 2011, αποφάσισα να ασχοληθώ επαγγελματικά με τον χώρο του fitness.

  Στόχος μου είναι, μέσω της χρόνιας εμπειρίας στον αθλητισμό, των γνώσεων και της συνεχόμενης εκπαίδευσής μου, να οδηγήσω κι άλλους στον δρόμο ενός πιο υγιούς τρόπου ζωής. Πιστεύω ότι μέσα από τη συστηματική άσκηση, εκτός από καλή φυσική κατάσταση, θα ενισχυθεί και η ψυχολογία ενός ανθρώπου, η οποία παίζει σημαντικό ρόλο, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα. Εφαρμόζοντας πρωτοποριακά και καινοτόμα προγράμματα άσκησης, μπορεί πολύ εύκολα να προσαρμοστεί στις ανάγκες του ασκούμενου για την επίτευξη του στόχου του με ασφάλεια και διατηρησιμότητα. Πιστεύω ότι ο μόνος αντίπαλος είναι ο εαυτός μας και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τον ξεπεράσουμε.

  Άλλες πιστοποιήσεις :
  Ειδικός στη διορθωτική – θεραπευτική άσκηση από τη Διεθνή Ακαδημία Άσκησης της Αμερικής (NASM)
  Pilates mat & reformer (Βalanced Βody University method)
  Yoga (100h) GRAFTS
  Spinning
  TRX
  Πιστοποιημένος massage therapist σε τεχνικές μάλαξης από τον Διεθνή Οργανισμό Μάλαξης (WMF)

  Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.

  ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

  Please enter your comment!
  Please enter your name here

  Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.