Το πιο εύκολο cheesecake που θα λατρέψεις! Ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα χειροποίητο γλυκό του κουταλιού, θα γίνει το αγαπημένο σου, ελαφρύ, επιδόρπιο!
Χρόνος Μαγειρέματος 20 λεπτά
Μερίδες 8
Συστατικά
- 4 αυγά
- 1 κεσεδάκι στραγγιστό γιαούρτι
- 100 γραμμάρια ανθότυρο
- 2 μεγάλες κουταλιές μέλι
- 1 μεγάλη κουταλιά κορν φλάουρ
Εκτέλεση
- Άναψε τον φούρνο στους 180°C.
- Χτύπησε τα αβγά λίγο περισσότερο από όσο τα χτυπάς για ομελέτα. Ρίξε μέσα το στραγγιστό γιαούρτι, το ανθότυρο, το μέλι και το κορν φλάουρ.
- Ρίξε το υγρό αυτό μείγμα σε αντικολλητικό ταψάκι, και βαλ' το στον φούρνο. Ψήνεις για 20' και έτοιμο!
- Αν έχεις γλυκό του κουταλιού βύσσινο ή κεράσι του ταιριάζει απόλυτα!
Δοκίμασε επίσης: Τσιζκεικ με αλμυρή καραμέλα
Αλμυρό cheesecake με μαρμελάδα ντομάτας
Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.