Αρχική Συνεργάτες Σοφία Εμμανουήλ

  Σοφία Εμμανουήλ

  0

  Είμαι διαιτολόγος διατροφολόγος στο επάγγελμα, κάτοικος Αθηνών, με αγάπη στην τέχνη και ιδιαίτερα στη λογοτεχνία. Λάτρης της θάλασσας και του καλοκαιριού, αγαπώ να ανακαλύπτω καινούργιες γεύσεις και μυρωδιές!
  Μεγάλη μου αγάπη, επίσης, ο τετράποδος φίλος μου! Έτσι, συχνά θα με δει κάποιος να περπατώ στους δρόμους του Βύρωνα και του Παγκρατίου, απολαμβάνοντας την παρέα του.
  Αν και γεννημένη στην τσιμεντούπολη, δηλώνω παιδί της επαρχίας. Έτσι το 2009 ακολούθησα το όνειρό μου στον κάμπο, ως φοιτήτρια πλέον, στο Τμήμα Επιστήμης Διατροφής και Διαιτολογίας του ΑΤΕΙ Θεσσαλίας.

  Κατά τη διάρκεια των σπουδών μου συνειδητοποίησα τη σημασία της διατροφής στη ζωή του ανθρώπου. Οι εξελίξεις στον τομέα της διατροφής είναι συνεχείς και η ενημέρωση πρέπει να τις ακολουθεί, γεγονός που με έχει οδηγήσει στην παρακολούθηση μετεκπαιδευτικών σεμιναρίων (Δίκαιο, Βιοηθική, Υπηρεσίες Υγείας, Πιστοποιημένη κατάρτιση σε Συμβουλευτική, Χορτοφαγική Διατροφή, Life Coaching και Mentoring).
  Σήμερα, παρακολουθώ το Master Practitioner in Eating Disorders του ΚΕΑΔΔ το οποίο και θα ολοκληρώσω τον Ιούνιο του 2019.
  Η έδρα μου για την παροχή διαιτολογικών υπηρεσιών βρίσκεται στο Παγκράτι, στη γειτονιά που συνδυάζει την ηρεμία και τη διασκέδαση με έναν περίεργο και μοναδικό τρόπο!

  Δηλώνω ευγνώμων που μπορώ να επικοινωνώ και να συνεργάζομαι καθημερινά με πολλούς και διαφορετικούς ανθρώπους. Αγωνιζόμαστε μαζί να πραγματοποιηθούν οι στόχοι τους, οι οποίοι δεν αφορούν αποκλειστικά στο βάρος τους, αλλά και στη βελτίωση της υγείας τους ολιστικά μέσω της διατροφής, γιατί όπως είπε και ο Ιπποκράτης «Η τροφή μας είναι και το φάρμακό μας.»!
  Μy Favorite Quote: ”Δεν υπάρχει τίποτα αδύνατο γι’ αυτόν που θέλει να προσπαθήσει”. Μέσα από τα άρθρα μου στο «missormadam» στόχος μου είναι να σας μυήσω σε αυτό, σύμφωνα με τις γνώσεις και τις εμπειρίες μου!

  Εμμανουήλ Σοφία
  Διαιτολόγος Διατροφολόγος
  Αμύντα 11, Παγκράτι, Αθήνα
  Τηλ. Επικοινωνίας: 6982041776
  Email: sophiaemmanouil@yahoo.com

  Ακολουθήστε το Miss or Madam στο Facebook και στο Instagram.